WBWtv

Sinds de ALV van 15 december 2010 is WBWtv gefuseerd met VCK. Onder de noemer VCK (Vereniging Campus Kabel) biedt de vereniging televisie aan op de campus. Enkele wijzigingen voor de leden staan hieronder aangegeven.

Analoog signaal

Het zenderpakket is gewijzigd per 1 oktober 2010.

Verder is het netwerk voor analogie televisie op de WBW gerenoveerd zodat een betere kwaliteit van het signaal aangeboden kan worden.

Digitale televisie

De service voor digitale televisie met settop box werd per 1 oktober 2010 stopgezet. Smartcards kunnen worden ingeleverd in een envelop met je naam, adres en rekeningnummer in de brievenbus van WBWtv: 387-013. Je zult dan de €15,- borg terugkrijgen. De decoder heb je gekocht en is dus je eigendom.

Let op: eventuele extra pakketten van Ziggo moet je zelf opzeggen!

Contributie

Het nieuwe contributiejaar is per 1 september ingegaan. Zoals eerder vermeld zijn de tarieven nu als volgt: woongroepen betalen €10,80 per persoon per jaar, solitaire kamers en appartementen €21,60 per jaar.

In de loop van het contributiejaar zul je een brief ontvangen met een acceptgiro. Het al dan niet betalen van de contibutie bepaalt of je lid en aangesloten zult worden of blijven.

IPTV met settop box

Naar planning zal met ingang van 2011 worden gestart met het verhuren van settop boxes voor IPTV. Dit maakt het mogelijk IPTV, nu slechts op de computer te gebruiken, te kijken op de televisie, uiteraard compleet met interface en afstandbediening. Tot die tijd zoeken we enkele betatesters. Ook zijn we benieuwd naar feature-suggesties en enthousiastelingen die kunnen programmeren.

Voor vragen en opmerkingen kan je e-mailen naar info@vck.utwente.nlDit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .